Blog
RSS
1  2  3  4  5  6  


Cseri Kálmán: Emberek a kereszt körül (könyvajánló)

2014-03-31


Cseri Kálmán: Emberek a kereszt körül
Harmat Kiadó (2013)

Jézus Krisztus szenvedésével és halálával kapcsolatos események öt helyszínen zajlottak. Utolsó vacsora egy jó barát házában, Jézus lelki tusája a Gecsemáné-kertben, a vallási per Kajafás előtt, a politikai per Pilátus előtt, keresztre feszítés a Golgotán. Eközben nagyon sokféle ember forgolódott körülötte. A Biblia egész arcképcsarnokot rajzol elénk.

Bővebben: www.szolgatars.hu

Nick Vujicic: Nyitott lélekkel - Imák egy varázslatosan jó életért

2014-03-17


Megjelenés: 2014. március 18.

Nick Vujicic: Nyitott lélekkel

Kiadó: Studium Plusz Kiadó
Terjedelem: 240 oldal
Ár: 3199 Ft

Nick Vujicic pontosan tudja, hogy nincs annál nagyobb áldás, mint ha valaki tudja, útján Isten kíséri, és tervei vannak vele. Ez akkor is reményt ad, ha már minden kilátástalannak tűnik. Nick karok és lábak nélkül született, átélte a kétségbeesés pokoli kínjait. Hitéből erőt merítve azonban legyőzte a zordon körülményeket, és túllendült fizikai korlátain. Megértette a szeretet teljességét, Isten végtelen erejét, mellyel minden egyes ember útját figyelemmel kíséri.
Nick most azt akarja, Te is tapasztald meg a mindenható remény és szeretet erejét, találd meg hétköznapjaidban forrását és merítkezz meg benne. Ötven inspiráló példázata, rengeteg fájdalom árán szerzett bölcsessége a tanúbizonysága Isten hatalmának. A történetek Téged is segítenek, hogy erőt meríts belőlük, és arcod az Úr felé fordítsd. Ha küzdesz a hiteddel, a kapcsolataiddal, a munkáddal, ha eluralt a félelem, ha megromlott az egészséged, ha nem tudod értékelni magad, nem találod az egyensúlyt vagy kétségek gyötörnek, Nick áhítattal teli bátorítása és pozitív szemlélete biztosan lelket önt beléd. Segít, hogy belásd: Te is képes vagy változtatni az életeden, Te is végtelen vagy, mert Isten az!

„Annak pedig, a ki véghetetlen bőséggel mindeneket megcselekedhetik, feljebb hogynem mint kérjük vagy elgondoljuk, a mi bennünk munkálkodó erő szerint,
Annak légyen dicsőség az egyházban a Krisztus Jézusban nemzetségről nemzetségre örökkön örökké. Ámen!”
(Ef 3:20–21)

Ez az a nap! Rádió

2014-03-14


Hallgasd Te is az EZ AZ A NAP! Rádiót! :-)

Kattints ide! ;-)


2013 02 24

2014-02-10


Ma egy kicsit többen voltunk.

Új szívről és új lélekről szólt az Ige. Ezekiel 36:26-ban.

1  2  3  4  5  6  

www.baptistakoszeg.hu